Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Düştü - Zobmldvmegakxm : İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

Izmire Meteor Düştü - Zobmldvmegakxm : İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmi̇r'de geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem, tsunami ve sel felaketlerinden sonra 'bir tek meteor düşmedi' sözü gerçek oldu. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Meteor düşmesi sonucu ne olur?

Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor.

U6f6dh8ytb8l M
U6f6dh8ytb8l M from abcgazetesi.com
Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir.

Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. O da düştü tam oldu. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmi̇r'de geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem, tsunami ve sel felaketlerinden sonra 'bir tek meteor düşmedi' sözü gerçek oldu. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.

Bhbvsnp16gpaum
Bhbvsnp16gpaum from itkv.tmgrup.com.tr
İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı.

Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmi̇r'de geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem, tsunami ve sel felaketlerinden sonra 'bir tek meteor düşmedi' sözü gerçek oldu. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Meteor düşmesi sonucu ne olur? Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. Son dakika egeye meteor mu düştü? Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor.

Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Son dakika egeye meteor mu düştü? İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü?

4fr0uplpoqe1qm
4fr0uplpoqe1qm from telegramhaber.com
Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü?

İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmi̇r'de geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem, tsunami ve sel felaketlerinden sonra 'bir tek meteor düşmedi' sözü gerçek oldu. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?